Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Aprendre català

Recursos i materials per a l’aprenentatge del català

Voluntariat lingüístic

Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones que no el parlen per poder practicar

Parla.cat

Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

Consorci per la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos des dels nivells inicials fins al nivell superior (nivell D) en tot el territori de Catalunya. Les modalitats bàsiques en què es presenten són presencial, a distància i, amb la plataforma  Parla.cat, semipresencial i en línia.

Escoles d’adults

Escoles per a adults que ofereixen des de cursos d’alfabetització o d’aprenentatge de la llengua fins a estudis d’accés a la universitat. Depenen del Departament d’Educació.

CFA Maria Rúbies

És una escola d’adults pública que depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i adscrita al Consorci d’Educació de Barcelona.

INTERCAT

Intercat és un conjunt de recursos electrònics per aprendre la llengua i la cultura catalanes, especialment pensat per a estudiants de mobilitat que visiten les universitats catalanes.


A %d bloguers els agrada això: