Les paraules dels autònoms recollides en un vocabulari

miniatura diccionari CTAC

La CTAC, la Confederació de Treballadors i treballadores Autònoms de Catalunya, ha editat El meu diccionari, un bloc pràctic de butxaca que conté un vocabulari bàsic amb els termes més propis d’aquest col·lectiu, la seva definició i l’equivalència al castellà. L’objectiu del material és difondre la terminologia en català que més fan servir les persones que treballen per compte propi, i recursos lingüístics i d’interès específic per a elles.

El vocabulari forma part d’un bloc de notes promocional editat en paper que s’ha distribuït entre els associats i associades de la CTAC-Autònoms, elaborat conjuntament amb el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya i el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat.

La CTAC-Autònoms va néixer l’any 2001 per donar resposta a les necessitats d’organització dels autònoms i autònomes davant les mancances legislatives, fiscals i de protecció social i de l’escàs reconeixement públic que tenia aquest col·lectiu. Actualment s’ha consolidat com la primera força sindical d’autonoms del territori català.

En aquest enllaç us podeu descarregar El meu diccionari de la CTAC-Autònoms.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: