Nou glossari bàsic de salut reproductiva i prevenció de riscos

Captura portada 271218


L’Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de la UGT de Catalunya (OTPRL) ha publicat el Glossari bàsic de salut reproductiva i prevenció de riscos laborals, que recull els conceptes principals d’aquesta temàtica i que s’adreça a conjunt de delegats i delegades del sindicat, especialment els de prevenció de riscos laborals.

El glossari aplega conceptes com ara agent mutagènicembaràs de riscprotocol de gestió dels riscos per a l’embaràs i la lactància a l’empresa o treball nocturn, acompanyats de les fonts de referència bàsiques i d’enllaços a materials que permeten aprofundir en cada definició.

Els delegats i les delegades de prevenció de riscos laborals s’ocupen específicament de la defensa de la salut en els centres de treball. La UGT de Catalunya disposa de l’OTPRL, que promou la millora de les condicions de seguretat i salut a la feina, i s’ocupa de prestar-los el suport perquè puguin dur a terme les seves funcions mitjançant l’assessorament personalitzat, tant presencial com en línia. Entre altres materials, els facilita eines com aquest Glossari, publicacions i tríptics, la revista trimestral Sense Risc, actes divulgatius, l’acompanyament tècnic a les reunions de comitès de seguretat i salut, etc.

En matèria de prevenció de riscos laborals, en aquest blog també es pot consultar i descarregar el Glossari bàsic de mútues, el Glossari de prevenció de riscos laborals i el dossier de documents i formularis bàsics de prevenció, els 10 models més importants per exercir les tasques de vigilància de la salut a la feina. Tots aquests materials s’han fet amb la col·laboració del Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya i el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: