Taller de comunicació amb perspectiva de gènere

Word Art

El llenguatge que fem servir en les comunicacions internes i externes del sindicat és determinant per contribuir a la construcció d’una realitat igualitària i no discriminatòria. Per això, la Secretaria d’Igualtat i Formació de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro de la UGT de Catalunya i el Servei Lingüístic del sindicat organitzem un taller de recursos de comunicació amb perspectiva de gènere adreçat a delegats i delegades dels sectors de l’energia, química, construcció, mineria, tèxtil i arts gràfiques, agroalimentària i tabac, material de transport, electrònica i TIC, béns d’equip, automoció i siderúrgia.

cartell blog jpg

Aquest taller s’emmarca en un seguit de jornades i actes organitzats per la Federació per promoure la igualtat entre homes i dones a l’àmbit laboral i que tenen lloc el dia 8 de cada mes durant tot l’any.

L’activitat inclourà una part pràctica tant escrita com oral i es posarà a l’abast dels participants una tria de recursos per a un ús no sexista de la llengua.

La sessió tindrà lloc divendres 8 de juny a la seu de la UGT de Cornellà i anirà a càrrec de Montse Beltran, periodista especialitzada en gènere i membre d’Almena Feminista, cooperativa de projectes de cooperació i gènere i abordatge de les violències masclistes. El taller compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: