Finalitza la quarta edició dels tallers per practicar el català

IMG_2931_retocada blog

Dimarts finalitza la quarta edició del programa “Situa’t i practica el català”, que des del 2014 organitzen el Servei Lingüístic i l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants de la UGT de Catalunya, amb la col·laboració del Centre de Formació Maria Rúbies i l’Avalot-Joves de la UGT.

Aquesta setmana es portarà a terme l’última de les tres sessions dedicades a l’àmbit laboral, en què els participants practiquen preguntes i respostes relacionades amb ofertes i entrevistes de feina, condicions laborals, titulació necessària per a ocupar un lloc de treball, descripció del currículum professional, etc.

Els anteriors mòduls temàtics s’han centrat en situacions comunicatives en l’àmbit de l’ensenyament i la formació, la salut i l’administració pública.

La dinàmica utilitzada en els tallers facilita la pràctica del català —a través d’exercicis, jocs de rol i altres activitats—, genera complicitat entre els participants i permet compartir les experiències amb la resta del grup. Un cop completada l’activitat cada participant és capaç d’identificar les seves fortaleses, els aspectes que pot millorar i les eines per fer-ho.

En aquesta edició hi han participat una quinzena d’alumnes de català del centre Maria Rúbies i s’ha dut a terme a l’espai Union Bar Barcelona, de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya.

Els tallers són oberts a tothom, són gratuïts i compten amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: