Taller de recursos de català per a autònoms associats a la CTAC

retall-ctac


La UGT de Catalunya ha organitzat un taller d’eines de català adreçat als associats a la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, vinculada al sindicat. L’objectiu del taller és donar a conèixer i ensenyar a utilitzar els principals recursos lingüístics que hi ha disponibles a Internet, especialment els que més s’adaptin a les necessitats dels participants, professionals provinents de sectors molt diversos (turisme, disseny, telecomunicacions o serveis, entre altres).

Així, durant la sessió s’han presentat els diccionaris i eines de traducció i correcció automàtica més importants, així com d’altres recursos elementals com l’Optimot, els diccionaris en línia del Termcat, el Parla. Cat, els cursos del CNL i els materials propis del Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya adreçats a treballadors autònoms.

El taller, organitzat pel Servei Lingüístic i la CTAC, s’ha dut a terme a les aules de l’IDFO de Barcelona i ha tingut una durada d’una hora i mitja, incloent-hi una part pràctica. Aquestes sessions reben el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: