Noves eines de català per als serveis jurídics de la UGT

Els professionals del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya disposen de noves eines lingüístiques per treballar en català. En el marc de les accions d’impuls de la llengua catalana en l’àmbit sociolaboral, el Gabinet i el Servei Lingüístic del sindicat han elaborat diferents models de formularis i documents d’ús freqüent perquè els advocats i personal administratiu disposin de textos en català de bona qualitat lingüística per fer servir en la seva tasca diària.

El material, juntament amb eines per a la traducció, correcció i consulta de dubtes lingüístics, es va presentar la setmana passada als advocats i personal del Gabinet Jurídic.

El Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya presta serveis jurídics a treballadors en temes laborals i de seguretat social, a més de l’àmbit civil, familiar, successions, immobiliari, penal, administratiu, fiscal i mercantil. El Gabinet té la seu central a la Rambla de Santa Mònica de Barcelona, i també ofereix atenció jurídica en vint-i-quatre punts del territori català.

L’any 2013 els serveis jurídics de la UGT de Catalunya van defensar un total de 6.264 expedients, el 82% dels quals va guanyar.

En aquest apartat podeu consultar una tria de recursos de llenguatge jurídic i administratiu, que inclou un recull de 21 models de documents usats freqüentment per els advocats, elaborat pel Servei Lingüístic i el Gabinet Jurídic del sindicat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: